İş insanına TV stüdyosunda darp davasında karar çıktı

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un partiden ihraç edilmesine tepki göstererek, MHP belediye meclis üyeliğinden istifa eden iş insanı Sedat Kılınç 8 Nisan 2022 tarihinde televizyon programına katılmak için bir televizyona gitmişti. Program için stüdyoya geçtikleri esnada, televizyon kanalı 50 kişi tarafından baskına uğradı. İş insanı Sedat Kılınç’ı darbederek televizyon kanalından çıkaran şahıslar, program yapımcısı Azim Deniz’i de darbetmişlerdi. TV baskını güvenlik kamera görüntülerine de yansımıştı.

Gazeteci Azim Deniz ve iş insanı Sedat Kılınç hastanede tedavi altına alınmış, polis ekiplerinin incelemesi sonrası 7 kişi gözaltına alınmıştı. Gazeteci Azim Deniz ve iş insanı Sedat Kılınç’ın TV stüdyosunu basan 50 kişiyi organize ettiğini iddia ettiği Ali Çelik ise delil bulunamadığı gerekçesi ile yargılamaya dahil edilmişti.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılama 2 yıl 1 ay sonra sonuçlandı. Sanıklar Ozan Karademir, Onur Akça, Oğuzhan Karaerik, Mustafa Önal, Furkan Yavuz, Alparslan Türkeş İnce, Abdulkadir Ekici’ye 11 yıl 4 er ay hapis cezası olmak üzere toplamda 79 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x